Ingen flere misforståelser

Ingen flere misforståelser

Oppretthold trygg, rask og kostnadseffektiv kommunikasjon med Meldingstjenesten. Når både kontoret og sjåføren er oppdatert til alle tider, unngår man enkelt dyre misforståelser. Det er ingen begrensninger på kommunikasjonen, du betaler bare et fast månedsbeløp uansett hvor lastebilen befinner seg.

Alltid i kontakt med lastebilen

Alltid i kontakt med lastebilen

Meldingstjenesten gir deg den tryggheten at du alltid kan få kontakt med lastebilen – uansett hvem det er som kjører for øyeblikket. Kontoret og sjåførene kommuniserer via tekstmeldinger som er enkle å skrive og som vises umiddelbart på skjermen i lastebilen. Sjåføren bruker et trådløst tastatur til å kommunisere når lastebilen står stille. Bestillinger kan håndteres under kjøring.

 

Integrering med andre systemer

Integrering med andre systemer

Meldingstjenesten gjør det også enkelt å integrere ordre- eller fakturasystemet med Dynafleet. På denne måten kan alle essensielle opplysninger håndteres på samme skjerm, noe som gir bedre totaloversikt. Sjåføren får også en enklere hverdag ved at alle arbeidsordre blir tydelig presentert på skjermen i lastebilen.Oppdag skjermens muligheter

Oppdag skjermens muligheter

Skjermen i lastebilen kan brukes på mange flere måter enn bare til meldinger. Automatiske varslinger om gjenværende arbeidstid, treg trafikk eller beste rutevalg (med Navigasjon – valgfritt) gjør livet enklere og mindre stressende for sjåføren. Snakk med Volvo-forhandleren din for å finne ut hvilke forskjellige skjermalternativer og -funksjoner som er tilgjengelige for dine lastebiler.

Meldingstjenesten:
  • Enkel kommunikasjon. Klare tekstmeldinger i lastebilen og på kontoret
  • Raske beskjeder. Lar sjåføren ta rett avgjørelse til rett tid
  • Kostnadseffektiv. Et fast månedsbeløp uansett hvor lastebilene befinner seg