Velkommen inn. Ta en titt.

Når vi planlegger interiøret i et førerhus, vurderer vi hva som er viktigst for deg som sjåfør. Det er det vi kaller ergonomisk tenking. Vi har plassert instrumentene, girspaken og kontrollene strategisk slik at du kan nå alt uten å anstrenge deg, og dermed gjøre jobben mye enklere for deg.

Førerhuset til Volvo FE har et romslig interiør med nøye uttenkte funksjoner som gjør lastebilen til et behagelig område hvor det er en fornøyelse å arbeide.

Ta en titt – det er skapt med din komfort i tankene.
 


Volvo FE lettvint tilgang

Du kommer deg enkelt inn i førerhuset

Belysning av trappen kan fås som tilvalg i form av en lampe i den nedre dørkarmen. Lett tilgjengelige håndtak og to sklisikre trinn sørger for rask og enkel inn- og utstigning.

Les mer om innsteget til Volvo FE


Helt nye seter

Helt nye seter

De nye, ergonomiske setene er et av hovedelementene i det nye interiøret til Volvo FE, med forbedret feste, integrerte nakkestøtter og sikkerhetsbelter. Det nye trekkmaterialet gir ekstra smussbestandighet. Både førersetet og passasjersetet kan justeres for å tilpasses dine behov.

Les mer om sjåførkomfort


Enda bedre lydisolasjon

Skru av støyen

Med forbedret lydisolasjon kan du kjøre din Volvo FE i et behagelig miljø med minimal støy fra motor og dekk.


Oppbevaringsrom

Massevis av plass for tingene dine

Når du ser deg rundt i førerhuset, finner du massevis av plass å oppbevare tingene dine i. Oppbevaringsrom i instrumentbordet. I dørene. Over hodet ditt. Mellom setene. I tillegg kan du legge til enda flere oppbevaringsenheter hvis du vil.

Les mer om oppbevaringsrom i Volvo FE


DIN-oppbevaringsrom

DIN-oppbevaringsrom

Over frontruten er det to oppbevaringsenheter samt fire DIN-oppbevaringsrom. DIN-plassene er beregnet på kommunikasjonsradioer, ekstra oppbevaring og fartskrivere, for eksempel.


Elegant, ergonomisk dashbord

Elegant og ergonomisk instrumentbord

Instrumentbordet og midtkonsollen er laget for å enkelt å få tilgang til informasjonen du trenger. Hastighet, turtall samt drivstoff- og oljenivåer vises med én gang, slik at du lett kan planlegge turen.Audio-tilvalg

Gi reisen et lydspor

Turen går raskere med et lydspor. Vi har en rekke lydvalg for Volvo FE, – fra USB-tilkoblinger, CD- og mp3-spillere til ulike typer radio, med integrerte og praktiske håndfrie kontroller og fjernkontroller.

Se spesifikasjoner for audiopakkene


Klimaanlegg

Alltid optimal temperatur

Klimaenheten holder førerhustemperaturen på et behagelig nivå, med eller uten bruk av luftkondisjonering.


Ratt

Juster rattet

Rattet kan justeres til din yndlingsposisjon, og det har en diameter på 460 eller 500 mm.


Volvo FE førerhusstørrelser

Førerhusstørrelser som passer for deg

Det leveres tre ulike og romslige førerhus til Volvo FE: Det korte førerhuset er det meste kompakte, mens Komfortførerhuset kan leveres med eller uten seng. Langt førerhus leveres alltid med en seng, og her er det mer enn nok plass til hvile og søvn.

Se førerhusspesifikasjoner