Volvo Gold-kontrakt. Vi lover deg 100% driftstid.

Driftstid er helt avgjørende for alle transportselskaper. Derfor er Volvo bygget for å vare, slik at du slipper ubehagelige overraskelser på veien.

Med Volvo Gold-kontrakt tar vi dette ett steg videre. Vi lover at lastebilen din alltid kommer til å være tilgjengelig når du trenger den.

Dette er mulig takket være den nye Telematics Gateway (TGW) som gir verkstedet fjerntilgang til lastebilen.

TGW kommer også med den nye funksjonen VAS On Call.
 
Volvo Gold-kontrakt
  Forebyggende vedlikehold
Reparasjoner
Serviceplanlegging
Online tjenester
Løfte om driftstid

Løfte om 100 % driftstid

Vårt løfte: 100 % driftstid.

Den dyreste lastebilen er den som står stille. Vi lover deg en driftstid på 100 % med Volvo Gold-kontrakt. Dette betyr at lastebilen din alltid skal være tilgjengelig når du trenger den. Hvis vi ikke klarer dette, for eksempel ved et havari, får du økonomisk kompensasjon.

Hvorfor Volvo våger å love dette – hva utviklerne sier om det

Ny serviceplanlegging for Volvo FH

Serviceplanlegging. Ett skritt foran.

Takket være den nye Telematics Gateway (TGW) har verkstedet tilgang til informasjon om motor, kjørelengde, drivstofforbruk, aktive feilkoder, kjøreforhold og status for viktige komponenter (bremseklosser, kobling, batteri osv.). Dermed kan vi varsle deg i tide, før du risikerer uforutsett driftsstans. Men det viktigste av alt er at vi alltid står klare når du kommer inn på verkstedet. Slik at du er tilbake på veien før du aner det.

Funksjoner Online for Volvo FH

Online tjenester. Din trådløse mekaniker.

Det er noen ting du ikke burde behøve å ordne på et verksted. Nå slipper du det. Med Online tjenester kan en servicemekaniker få fjerntilgang til lastebilen din og kalibrere visningen av drivstofforbruket, størrelsen på drivstofftanken (hvis du har montert ekstra tanker) og din angitte fartsgrense. Det er til og med mulig å aktivere lastindikatoren uten å være til stede. Det eneste du trenger å gjøre, er å ta en liten stopp i veikanten. Så rask service har du aldri opplevd før.

Nødknapp for Volvo Action Service

Trenger du hjelp? Bare trykk på knappen.

Må du plutselig stoppe langt fra folk? Volvo Action Service er bare et tastetrykk unna. Ring til VAS-tjenesten som automatisk setter deg i kontakt med en konsulent som snakker norsk (lastebilen sjekker hvilket land fartsskriverkortet kommer fra). Når du har fått kontakt, får du rask og nøyaktig service, siden de allerede vet chassis-ID, hvor du befinner deg og mulige feilkoder.

Volvo Trucks' servicenettverk

1 100 verksteder står klare til å hjelpe deg, uansett hvor du er.

Som Volvo-kunde har du tilgang til vårt omfattende servicenettverk, der svært kompetente mekanikere står klare til å hjelpe deg. Bare i Europa har vi over 1 100 verksteder fordelt på hele kontinentet. Så selv om du er langt hjemmefra, er hjelpen aldri langt unna deg.

  
Finn det nærmeste verkstedet her.